+31 (0) 6 10 15 15 87 info@lauraboerszorgt.nl
Selecteer een pagina

Onze missie

Laura Boers zorgt heeft een duidelijke missie gericht op de cliënt

Onze missie

Laura Boers Zorgt is een jonge kleinschalige organisatie met flair, die anders durft te denken.

Wij doen ons werk met passie, liefde en altijd op maat. Laura Boers Zorgt wil zich onderscheiden van alle grote thuiszorg organisaties, door te werken met vaste zorgverleners (vaste gezichten). Laura Boers Zorgt wilt dat de cliënten mee kunnen beslissen over de in te delen zorg-momenten, denk aan tijdstip en dagen waarin de zorg geleverd wordt. Persoonlijke zorg is erg belangrijk.

Daarnaast streeft Laura Boers Zorgt naar een nauwe samenwerking met andere zorgverleners rondom de cliënt, denk aan huisarts en of specialist wordt de cliëntenzorg zorg gewaarborgd.

Bij Laura Boers Zorgt is iedereen welkom (Vanaf 18 jaar) die persoonlijke zorg of verpleging nodig heeft. De cliënt staat centraal, afstemming en samenwerking met de cliënt is hierbij onmisbaar. Wij luisteren naar cliënten. Dit met als doel de gezondheid, zelfstandigheid en het welbevinden van onze cliënten te optimaliseren. Wij zijn vakmensen en wij stropen graag de mouwen op.

Medewerkers ontwikkelen zich voortdurend en laten zich bijscholen om op de hoogte blijven van veranderingen. En wij zijn trots op ons beroep!

Onze visie

U als zorgvrager heeft de regie over uw eigen leven. Laura Boers Zorgt biedt ondersteuning afgestemd op uw wensen en behoeften, zodat u zolang mogelijk kan blijven wonen in uw eigen vertrouwde omgeving. Met deze visie blijft Laura Boers Zorgt klein en neemt niet meer dan 30 cliënten aan met rede de goede zorg te kunnen blijven waarborgen. Ieder mens heeft zijn eigen levensverhaal. Door echt in contact te zijn en door samen te werken kunnen mensen in verschillende levensfases zo veel mogelijk zichzelf blijven. Bij ons staat de cliënt echt in het middelpunt, persoonlijk contact en klantgerichtheid staat bij ons voorop.

Kies voor de zorg die u verdient