+31 (0) 6 10 15 15 87 info@lauraboerszorgt.nl
Selecteer een pagina

Ons team

“Maak kennis met onze wijktoppers”

Laura

Laura

Eigenaresse

Ik ben Laura, geboren en getogen in
‘s-Gravenzande.

Sinds 2003 ben werkzaam in de zorg en heb ik veel verschillende werkplekken en doelgroepen gezien en op veel verschillende plekken mijn ervaring op gedaan.

In 2021 heb ik mijn droom laten verwezelijken en ben ik Laura Boers zorgt begonnen. Dit is de vorm van een thuiszorg organisatie waar we dat stukje extra geven aan onze cliënten. Hierdoor kan ik zeggen dat mijn cliënt altijd op nummer 1 staat.

Anneke

Anneke

Verzorgende IG

Mijn naam is Anneke, woonachtig in ‘s-Gravenzande en sinds 2012 werkzaam in de zorg

Met trots kan ik vertellen dat ik sinds de opstart van Laura Boers Zorgt al werkzaam ben in de wijk, waar ik vanaf het begin laura heb kunnen ondersteunen door een vast gezicht te kunnen zijn voor de client. Ondertussen zijn we uitgegroeid tot een prachtig team met meiden waar we het fijn hebben met elkaar!

Mijn doel in de thuiszorg is ; met liefde verzorging te kunnen geven naar wens bij mensen in hun vertrouwde omgeving! Niets is fijner dan je eigen huis!

Maerle

Maerle

Verzorgende IG

Ik ben Maerle en woon samen met mijn 2 katten in Maassluis.

Ik werk inmiddels al 19 jaar in de zorg met verschillende doelgroepen.

Sinds mei 2022 ben ik werkzaam in het team van Laura Boers Zorgt en ben ik samen met Mirjam de vaste vervanger van Laura bij afwezigheid en neem de verantwoordelijke taken waar.

Wat het werken in de thuiszorg zo leuk maakt voor mij?
De zelfstandigheid, 1 op 1 aandacht en de passende zorg bieden geeft mij veel uitdaging en maakt het persoonlijk en huiselijk.

Shahir

Shahir

Wijkverpleegkundige/Indicatiesteller

Mijn naam is Shahir en ik woon in Zoetermeer. Mijn expertise ligt in de eerstelijnszorg. Ik heb jarenlang gewerkt als wijkverpleegkundige, zorgconsulent, praktijkverpleegkundige en teamleider in de zorg.

Sinds 2020 ben ik ondernemer in de zorg en ondersteun ik meerdere organisaties bij indicatiestellingen en geef ik advies over bedrijfsvoering.

Sinds de start van Laura Boers Zorgt in Nov 2021 werk ik samen met Laura, en dit verloopt naar grote tevredenheid. Mijn doel is om samen met Laura Boers Thuiszorg hoogwaardige zorg te kunnen bieden en ervoor te zorgen dat alle processen geoptimaliseerd zijn en voldoen aan de landelijke wetten en regels.

Corlene

Corlene

Verzorgende IG

Mijn naam is Corlene
Al heel wat jaren werk ik in de zorg. Ik heb mijn opleiding gedaan op het Westerhonk , daarna heb ik in de Kreek gewerkt. Nu werk ik via meerdere thuiszorgorganisaties. De  kleinschalige thuiszorg van Laura Boers zorgt doet het mij goed. Ik ben trots dat ik al van het begin onderdeel mag zijn van haar mooie wijkteam en dat we samen ‘vreugde in de zorg’ mogen en kunnen bieden.

Delilah

Delilah

Verzorgende IG

Hoi, ik ben Delilah en woon in Rijswijk.

Ik ben in 1997 begonnen met mijn opleiding als verzorgende in een verpleeghuis waar ik met heel veel een plezier een hoop ervaringen opgedaan heb!

In 2009 ben ik in de thuiszorg gaan werken en tot op de dag van vandaag ga ik elke dag met plezier naar mijn werk.
Sinds juli 2022 ben ik onderdeel van het team van Laura Boers zorgt en ondersteun Laura ook met de planning.

Mijn doel is de cliënten zolang als het kan thuis te kunnen laten wonen in hun vetrouwde omgeving met warme en goede zorg van een klein thuiszorgteam zoals bij Laura Boers Zorgt.

Mirjam

Mirjam

Verzorgende IG

Hallo allemaal ik ben Mirjam en woon in ‘s- Gravenzande. Ik werk alweer 25 jaar in de zorg en nog steeds met veel plezier.

Ik heb altijd intramuraal gewerkt en nu alweer 8 jaar in de thuiszorg waar ik het erg naar mijn zin heb.

De cliënten de zorg thuis geven die ze nodig hebben in hun eigen vertrouwde omgeving, met persoonlijke aandacht en tijd voor een praatje.

Het zelfstandig werken en de verantwoordelijkheid die hier bij komt kijken kan ik hier goed in kwijt.

Sinds december 2022 ben ik onderdeel van het fijne team van Laura Boers zorgt. Samen met Maerle neem ik de taken waar van Laura als zij afwezig is.

Majella

Majella

Verzorgende IG

Mijn naam is Majella en ik kom uit Hoek van Holland

Met een passie voor zorg en welzijn, kijk ik ernaar uit om samen met het team bij te dragen aan de zorg voor onze cliënten. Ik geloof dat een persoonlijke benadering en empathie de kern vormen van effectieve zorgverlening.

Met mijn ervaring en zorghart streef ik ernaar om een positieve impact te hebben op het leven van degenen die we ondersteunen.

Ik ben blij om sinds april 2023 deel uit te maken in het fijne wijkteam van Laura Boers Zorgt

Iris

Iris

Verpleegkundige/ HBO V

Mijn naam is Iris, ik woon met mijn man en 2 kinderen in Hoek van Holland.

Sinds 2003 ben ik werkzaam in de zorg en heb ik ervaring opgedaan in verschillende takken van de zorg.
Mijn zorg carrière ben ik begonnen als soldaat gewonden verzorger bij de Koninklijke Landmacht en ben hierna via het ziekenhuis en de huisartsenpost terecht gekomen in de gehandicaptenzorg. Hier heb ik tot voor kort gewerkt als verpleegkundig coördinator.

Met mijn jarenlange ervaring in de zorg streef ik ernaar om iedereen zo lang mogelijk in zijn eigen vertrouwde omgeving te laten wonen en zorg te bieden met persoonlijke aandacht, geduld en warmte.

Sinds okt 2023 maak ik deel uit in het fijne wijkteam van Laura Boers zorgt

Nicolette

Nicolette

Verzorgende IG

Hallo allemaal, Ik ben Nicolet, 55 jaar (klinkt oud, voel me jong…) Ik woon samen met mijn man in Maassluis.

Ik werk al 30 jaar in de zorg, waarvan 18 jaar in de thuiszorg waar mijn passie ligt. Nu volledig als zzp-er. De mensen zo lang mogelijk thuis te laten wonen dmv goede, liefdevolle zorg met een vleugje humor, een luisterend oor te bieden aan zowel cliënt als diens naasten… zo het verschil te kunnen maken samen met het team… daar ga ik voor.

Het warme welkom van Laura en het team zorgt ervoor dat ik er naar uitkijk om te starten.

Anouk

Anouk

Verzorgende IG

Hallo allemaal! Ik ben Anouk en ik ben 25 jaar oud! Ik woon samen met mijn vriend, mijn hond en mijn kat in Maasdijk.

Ik werk nu 6 jaar in de zorg, waarvan 2 jaar als zzp’er. Hiervoor heb ik 4 jaar bij Pieter van Foreest gewerkt. Ik heb ervaring met verschillende doelgroepen intramuraal, maar ook in de thuiszorg. Ik vind het leuk mij te blijven ontwikkelen, en leer graag nieuwe dingen.

Ik kijk er erg naar uit om het hechte team van Laura te versterken, en de cliënten warme zorg te bieden. Tot snel!

Denise

Denise

Verzorgende IG

Ik ben Denise en ik ben 33 jaar jong!

Moeder van 2 kleine meiden en al 12 jaar werkzaam in de zorg.
De laatste 2 jaar werk ik ook een deel als zzp, dit vind ik fijn te combineren met de kleine meiden, maar ik vind het ook erg leuk om verschillende locaties en doelgroepen te hebben en dit af te wisselen.

Een paar clienten van Laura Boers Zorgt heb ik al mogen ontmoeten en verzorgen, en ik ben benieuwd naar de andere clienten.